VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
STOCKHOLM
SV

Våra tjänster

Nätverk

Alla Co-working sessioner hålls just nu digitalt pga covid-19

Drivhuset skapar nätverk

Co-working har blivit en global rörelse som illustrerar hur dagens frilansare, företagare, entreprenörer och innovatörer föredrar att arbeta. Traditionella arbetssätt och kontorskonstellationer överges till förmån för flexibilitet, gemenskap, nytänkande och hållbarhet.

Co-working forum för samman likasinnade människor i en miljö som tillåter en att driva sitt eget och samtidigt möjliggöra utveckling i kontakt med andra. När du till exempel lär dig av andra branschfolk kan du anta bästa praxis och spegla framgångsområden samtidigt som du undviker eventuella fallgropar.

 

Drivhuset i Stockholm anordnar Co-working sessioner

En Co-working session hos oss innebär att vi gemensamt under ordnade former träffas för att dela med oss av våra utmaningar, framgångskoncept och erfarenheter. När du delar med dig av din entreprenörsskapsresa öppnar sig också nya kontaktytor, andra insikter och du får en social gemenskap som kan peppa när det går bra och stötta när det inte riktigt går som du tänkt dig. Det är också en plats för att hålla sig uppdaterad på branschtrender och nyheter.

Vi har Co-working en dag i veckan, det kostar ingenting – bara din tid och ditt engagemang. Häng på!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!