VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
STOCKHOLM
SV

Det här är

Våra tjänster

Hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din idé

Under vägledningen diskuterar vi din idé och dina möjligheter till att förverkliga den.

Du behöver inga förkunskaper eller färdiga affärsplaner inför mötet. Det viktiga är att du är engagerad och beredd att satsa på din idé. Om du redan har ett företag som du vill ha hjälp med att utveckla på ett eller annat sätt hjälper vi gärna till med det också. Drivhuset hjälper entreprenörer utifrån den fas den befinner sig i sitt idéförverkligande och företagande.

Vi har också en rad kurser och utbildningar du kan anmäla dig till om du behöver fylla på dina kunskaper och träffa andra som befinner sig i samma situation som du. Klicka dig vidare till utbildningssidan så hittar du alla våra utbildningsaktiviteter där.

På Drivhuset får du möjlighet att träffa andra som är i samma situation och du har nära kontakt med Drivhusets personal. Genom att driva din idé hos oss på Drivhuset får du även tillgång till kontorsmiljöerna på alla andra orter där Drivhuset finns. Snabbt kan du bygga ett stort nätverk med både entreprenörer och andra aktörer som är knutna till miljön. Kontakta ditt lokala Drivhus för att få mer information om hur möjligheterna ser ut där du bor.

När du nyttjar Drivhuset Stockholms tjänster godkänner du att vi delar statistik och data som lagras hos oss med våra uppdragsgivare. Drivhuset finansieras bland annat av Tillväxtverket och de lärosäten som vi har samverkansavtal med och dessa organisationer kan komma att begära in information för revision. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!