VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
STOCKHOLM
SV

Våra

Partners

I samarbete med Drivhuset Stockholm

Drivhuset hjälper nya entreprenörer att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer.

Är ni intresserade av att supportera vår verksamhet och erbjuda de bästa förutsättningarna för alla talanger som vi möter? Hör av dig till oss, tillsammans gör vi det möjligt!

Akademiska partners

Södertörns högskola

Läs mer

Stockholms universitet

Läs mer

Partners

Hitta praktikplats

Hopen hjälper dig som studerande eller praktiksökande att nå ut till företag som söker just din kompetens. Lägg upp din profil och skapa möjligheter för företag att komma i kontakt med dig.

Läs mer

Almi företagspartner

Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag.

Läs mer

Bokio

Enklare att bokföra och kul att driva företag! Allt samlat på samma plats. Automatiserad bokföring, företagskonto- och kort, fakturering, lön, bokslut, årsredovisning och mycket mer. Genom Drivhuset får du två månader gratis, därefter 40% rabatt vid köp av en årsplan.

Läs mer

Advokatfirman More Evander

Juridisk rådgivning. MORE Evander är en affärsjuridisk advokatbyrå med spetskompetens. Vi är baserade i Stockholm, men arbetar globalt.

Läs mer

We Know IT

Designprototyper och konsultuppdrag. We Know IT grundades 2008 och var länge ett helt studentdrivet företag inom IT. Idag har vi både studentkonsulter och nyexaminerade konsulter som rekryteras från Sveriges bästa utbildningar.

Läs mer

Aspia

Aspia har gedigen erfarenhet kring allt som rör företagets ekonomi. Förutom att hjälpa till med det löpande ekonomiarbetet kan Aspia vara bollplank i såväl utvecklingsarbete som svåra ekonomiska beslut.

Läs mer

IBM

Accelerate your B2B startup.

Läs mer

Flemingsberg Science

Stiftelsen Flemingsberg Science arbetar för att Flemingsberg 2050 ska vara ett av Sveriges mest betydelsefulla centrum för utbildning, forskning och kreativitet. Vi främjar och går i bräschen för utvecklingen av kunskapsintensiv verksamhet i Flemingsberg. Det gör vi tillsammans med akademi, näringsliv och samhälle.

Läs mer

Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg och Middlepoint AB har ett väl etablerat samarbete sedan 2010. Middlepoint har implementerat unika servicekoncept tillsammans med oss i två av våra större fastighetsprojekt i Kista, och har även hjälpt mina kollegor med olika servicefunktioner i såväl Sickla som Farsta Centrum.

Läs mer

Flyeralarm – trycksaker

10 % rabatt samt 3 specialanpassade startup-packet. FLYERALARM är ett av de största tyska e-handelsföretagen och ett av de ledande onlinetryckerierna i Europa inom B2B-sektorn

Läs mer

Venture Cup

Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Venture Cup grundades 1998 på initiativ av McKinsey & Company i samarbete med Chalmers Universitet, Göteborgs Universitet och Innovationsbron. Venture Cup stöds av Sveriges alla stora universitet och drivs i partnerskap med den privata och offentliga sektorn.

Läs mer

Amazon web service

Accelerate your B2C startup

Zapier

Techpartner. Zapier empowers you to automate your work across 5,000+ apps—so you can move forward, faster

Läs mer

SUP 46

We are a Swedish startup hub, helping tech companies grow faster. Over 250 startups have been part of SUP46 including Karma, Natural Cycles, Fishbrain, KRY & Unomaly.

Läs mer

Finansiärer

Tillväxtverket

Läs mer

Våra studentkårsvänner

Stockholm universitets studentkår

Stockholms universitets studentkår (SUS) är Sveriges största studentkår. Vårt huvudsakliga syfte är att bevaka och medverka i utvecklingen av utbildningen och förutsättningarna för studier vid Stockholms universitet.

Läs mer

Södertörn högskolas studentkår

Vi möjliggör för alla studenter att förändra sin verklighet.

Läs mer

SSCO – Stockholms studentkårer

SSCO är Stockholms studentröst och verkar för en bättre studentstad med fokus på studenters boende, ekonomi och hälsa.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!