VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
STOCKHOLM
SV

Drivhuset Stockholm

Partners

I samarbete med Drivhuset Stockholm.

Drivhuset hjälper studenter att starta och driva företag eller på andra sätt förverkliga sina idéer.

Är ni intresserade av att stötta vår verksamhet och erbjuda de bästa förutsättningarna för de talanger som vi möter? Hör av dig till oss, tillsammans gör vi det möjligt!

Akademiska partners

Södertörns högskola

Läs mer

Stockholms universitet

Läs mer

Partners

Almi företagspartner

Företagslån, riskkapital och affärsutveckling för växande företag.

Läs mer

Ta kontroll över din bokföring!

Allt samlat på samma plats. Automatiserad bokföring, företagskonto- och kort, fakturering, lön, bokslut, årsredovisning och mycket mer. Genom Drivhuset får du två månader gratis, därefter 20% rabatt vid köp av en årsplan.

Läs mer

Intresserad av att ta in interns till er Startup?

Hopen hjälper er att hitta studerande som söker praktikplats. Kanske saknar er Startup kompetens inom ett specifikt affärsområde? Då kan Hopen hjälpa er att hitta rätt! Startups från Drivhuset som använder koden drivhuset50, får 50% rabatt på standardpriset i 18 månader från startdatum.

Läs mer

Advokatfirman More Evander

Juridisk rådgivning. MORE Evander är en affärsjuridisk advokatbyrå med spetskompetens. Vi är baserade i Stockholm, men arbetar globalt.

Läs mer

IBM

Accelerate your B2B startup.

Läs mer

Designprototyper & konsultuppdrag

We Know IT grundades 2008 och var länge ett helt studentdrivet företag inom IT. Idag har vi både studentkonsulter och nyexaminerade konsulter som rekryteras från Sveriges bästa utbildningar.

Läs mer

Flemingsberg Science

Stiftelsen Flemingsberg Science arbetar för att Flemingsberg 2050 ska vara ett av Sveriges mest betydelsefulla centrum för utbildning, forskning och kreativitet. Vi främjar och går i bräschen för utvecklingen av kunskapsintensiv verksamhet i Flemingsberg. Det gör vi tillsammans med akademi, näringsliv och samhälle.

Läs mer

FLYERALARM | 10 % rabatt

10 % rabatt samt 3 specialanpassade startup-packet. FLYERALARM är ett av de största tyska e-handelsföretagen och ett av de ledande onlinetryckerierna i Europa inom B2B-sektorn.

Läs mer

Venture Cup

Venture Cup erbjuder inspiration, utbildning, handledning samt möjligheten till att skapa sig ett gediget nätverk. Venture Cup grundades 1998 på initiativ av McKinsey & Company i samarbete med Chalmers Universitet, Göteborgs Universitet och Innovationsbron. Venture Cup stöds av Sveriges alla stora universitet och drivs i partnerskap med den privata och offentliga sektorn.

Läs mer

Corely | Ett helhetssystem

Ett helhetssystem för hantering och organisation, signering, förståelse och en effektiv uppföljning för styrelsen samt verksamheten. Systemets AI kan analysera era kontrakt och bakomliggande krav samt påminna om åtgärder. Byggd med hjälp av start-up specialiserade advokater som vet vilka krav som ställs från investerare och regelverk så att ni kan fokusera på att växa.

Läs mer

Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg och Middlepoint AB har ett väl etablerat samarbete sedan 2010. Middlepoint har implementerat unika servicekoncept tillsammans med oss i två av våra större fastighetsprojekt i Kista och har även hjälpt mina kollegor med olika servicefunktioner i såväl Sickla som Farsta Centrum.

Läs mer

StartupTools | Det smarta sättet att driva företag

I StartupTools plattform kan du enkelt sköta aktiebok, styrelsearbete, bolagsstämmor, optionsprogram, investeringar samt enklare avtal som NDAs och anställningsavtal. Med kompletta processer går du från idé hela vägen till signerade avtal och får formulär till bolagsverket ifyllda automatiskt direkt i plattformen. StartupTools har också mycket gratismaterial.

Läs mer

Amazon web service

Accelerate your B2C startup.

Zapier

Zapier empowers you to automate your work across 5,000+ apps so you can move forward, faster.

Läs mer

SUP 46

We are a Swedish startup hub, helping tech companies grow faster. Over 250 startups have been part of SUP46 including Karma, Natural Cycles, Fishbrain, KRY & Unomaly.

Läs mer

Finansiärer

Tillväxtverket

Läs mer

Våra studentkårsvänner

Stockholm universitets studentkår

Stockholms universitets studentkår (SUS) är Sveriges största studentkår. Vårt huvudsakliga syfte är att bevaka och medverka i utvecklingen av utbildningen och förutsättningarna för studier vid Stockholms universitet.

Läs mer

Södertörn högskolas studentkår

Vi möjliggör för alla studenter att förändra sin verklighet.

Läs mer

SSCO | Stockholms studentkårer

SSCO är Stockholms studentröst och verkar för en bättre studentstad med fokus på studenters boende, ekonomi och hälsa.

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!