VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
STOCKHOLM
SV

Impact Cup

Har du en banbrytande idé som kan bidra till en mer hållbar framtid?

Impact Cup är affärsidétävlingen som riktar sig till dig som är aktiv student på Stockholms universitet, Södertörns högskola eller Karolinska Institutet. Tävlingen är till för nykläckta affärsidéer som fokuserar på ett hållbarhetsområde. Ingen idé är för stor eller för liten för att vara med. Ta chansen att realisera din vision och sök till Impact Cup!

Impact Cup arrangeras av innovationsstödet vid Stockholms universitet, Södertörns högskola och Karolinska Institutet Innovations.

Tävligen öppnar igen till våren 2023.

Hur och när tävlar jag?

Tävlingen riktar sig till tidiga affärsidéer, så det finns inget krav på startat bolag – men se till att presentera din idé på ett tydligt sätt! Du kan på tävla på antingen svenska eller engelska.

Tävla i följande kategorier:
Hållbar hälsa
Hållbar miljö
Hållbart samhälle

Scrolla ner för mer information om kategorierna och hållpunkter efter deadline.

Vad vinner jag?

En jury utser på finaleventet den 25 maj första- och andra pris i samtliga tre kategorier (hållbar hälsa, hållbar miljö och hållbart samhälle):

Första pris: 50.000 kronor i utvecklingsmedel*
Andra pris: 20.000 kronor i utvecklingsmedel*

*Detta kan användas till att ta din affärsidé vidare till marknaden genom anlitande av extern expertis. Dessutom erbjuder Drivhuset och KI Innovations ett antal timmar kostnadsfri rådgivning för att vidareutveckla era idéer.

Läs mer om juryn

Hur ser tidslinjen ut?

Viktiga datum

Läs mer

Priskategorier & tävlingskriterier

Vem kan tävla och vad är kriterierna?

Läs mer

I samarbete med

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!