VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
STOCKHOLM
SV

Impact Cup

Har du en idé som gör impact?

Tävla i Impact Cup! Startuptävlingen riktar sig till dig som har en hållbar affärsidé i idéstadiet. Minst en person i teamet behöver vara student på Stockholms universitet, Karolinska Institutet eller Södertörns högskola.

Tillsammans med Invest Stockholm, KI Innovation, Stockholms universitet och Södertörns högskola, vill Drivhuset Stockholm uppmärksamma studenters affärsidéer som gör skillnad för sin omgivning genom hållbarhet.

English please

Hur och när tävlar jag?

Tävlingen riktar sig till affärsidéer i tidigt stadie!

Tävla i följande kategorier:
– Hållbar Hälsa
– Hållbar Miljö
– Hållbart Samhälle

Minst en person i teamet behöver vara student på Stockholms universitet, Karolinska Institutet eller Södertörns högskola. Det finns inget krav på startat bolag. Du kan på tävla på antingen svenska eller engelska. Se till att presentera din idé på ett tydligt sätt.

Ansökningsperioden för Impact Cup 2023 har stängt.

Categories & competition criteria

Impact Cup 2023

The application period for Impact Cup 2023 has unfortunately closed.

Impact Cup 2023

Vad vinner jag?

En jury utser på finaleventet den 9 maj första- och andra pris i samtliga tre kategorier (Hållbar Hälsa, Hållbar Miljö och Hållbart Samhälle):

Första pris: 50.000 kronor i utvecklingsmedel*
Andra pris: 20.000 kronor i utvecklingsmedel*

*Detta kan användas till att ta din affärsidé vidare till marknaden genom anlitande av extern expertis. Dessutom erbjuder Drivhuset och KI Innovations ett antal timmar kostnadsfri rådgivning för att vidareutveckla era idéer.

Meet the Jury

Timeline

Viktiga datum

Läs mer

I samarbete med

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!