VÄLJ DITT DRIVHUS

Gå till Drivhuset Norden
STOCKHOLM
SV

Farm No Harm: Närproducerat hem till dig

Drivhuset kan stolt presentera entreprenörerna bakom företaget Farm No Harm, Sophie och Luisa. En digital marknadsplats för att förenkla, förnya och effektivisera handeln av närproducerat!

Sverige har många råvaror och produkter som bör hyllas, uppmärksammas och bli mer lättillgängligt för alla. Affärsidén har växt fram under pandemin när många traditionella marknader har tvingats att ställas in och medvetenheten kring konsumtion växte drastiskt. 

“Vår vision är att göra närproducerade produkter mer tillgängligt och samtidigt inspirera till en mer klimatsmart livsstil. Vi behöver bli mer medvetna om vår planet och följa de tydliga incitament som finns för att förändra vårt sätt att konsumera mat”.

Visionen är att det ska vara enkelt att handla smart och att alla ska ha samma möjlighet att handla medvetet. Besök och beställ närproducerat på här!

Drivhuset har coachat under rådgivningsmöten. Tack Farm No Harm för att ni gav oss förtroendet att stötta er och bidra till den utvecklingen. Vi önskar er stort lycka till och ser fram emot att fortsätta följa er viktiga och spännande resa!

Relaterade historier

Se alla historier

Biosfär, en dörr till ett delat liv

Biosfär är en dörr till ett delat liv. Ett immersivt upplevelserum som bryter ner...

Läs mer

Momentus: allt om din kropp och hälsa efter graviditet och förlossning

De flesta kvinnor som föder barn skrivs hem från BB och har...

Läs mer

OTiLIA: Den återanvändbara snusdosan

- Målet var att minska användandet av plast i vardagen, ingen av...

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!